SÖKER DU BOSTAD OCH VILL BO HOS OSS?

Läs igenom vår hyresinformation och hyresvillkor innan du fyller i intresseanmälan.
 

Det går bara att göra intresseanmälan via vårt formulär här intill. Endast fullständigt ifyllda intresseanmälningar godtas, övriga behandlas ej. 

Vi har inget kösystem, då vi har väldigt få omflyttningar per år. Du behöver därför fylla i en intresseanmälan med jämna mellanrum, så länge du är i behov av lägenhet och inte har hört något från oss. 
 

FÖRVALTNING

Har du en eller flera fastigheter i Visby som du inte hinner med att sköta? Vi erbjuder dig att sköta om din fastighet och administrationen gällande eventuella hyresgäster.

Vi hjälper dig! Konakta oss för en offert.
 

LETAR DU LOKAL?

För närvarande är alla våra lokaler uthyrda. Men hör gärna av dig ändå och meddela vilken typ av lokal du är intresserad av såsom storlek och plats. När en lokal blir ledig kontaktar vi dig om lokalen passar din verksamhet och önskemål. 

Kontakta oss på 0498-21 01 80. 

FYLL I INTRESSEANMÄLAN NEDAN:
 


  • De personuppgifter som du lämnar i intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna göra en bedömning av om du kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om dig. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger du att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan också komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter.

    Uppgifterna kommer endast att behandlas inom bostadsföretaget. Du har rätt att närsom helst få information om vilka personuppgifter om dig vi har och hur de behandlas. Du kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas.

    Personuppgifterna om dig kommer bara att behandlas under den tid som ditt intresse kvarstår. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när du har meddelat att du inte längre är intresserad av en lägenhet. Detta gäller också om din ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att du inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.